درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

قالیباف:شایسته سالاری در سیستم مدیریتی ما ضعیف و ناقص است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شایسته سالاری و سیستم مدیریتی ما یا نیست یا ناقص و ضعیف است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 22
کد خبر: ۶۰۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای شامگاه سه شنبه در برنامه روایت حبیب که از شبکه سوم سیما پخش شد در بیان ویژگی‌های شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی  و وجه تمایز این شهید با سایرین، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، اظهار داشت:  همه ما مدیون شهدا و آزادگان و جانبازان و شهدا هستیم. 

وی افزود: بنده و شهید سلیمانی هیچکدام همدیگر را از قبل نمی‌شناختیم و در عملیات فتح المبین چون در چذابه درگیر بودیم جنگ شدید بود و من اولین باز آقای سلیمانی را در فتح المبین دیدم. 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: ما از عملیات بیت المقدس با هم آشنا شدیم تا همین روزهای آخر. هرچند در دفاع مقدس فاصله جغرافیایی باهم داشتیما اما رتباط بسیار تنگاتنگ برقرار بود اما ارتباط ما به صورت جدی از دوران جبهه شکل گرفت. 

قالیباف در ادامه بیان کرد: دردوران دفاع مقدس شایسته پروری، شایسته سالاری و گزینه سالاری بود، دقیقا همان چیزی که در سیستم مدیریتی ما اکنون یا نیست یا ناقص و ضعیف است. 

وی تصریح کرد: آنجا (دفاع مقدس) افراد در میدان عمل انتخاب می‌شدند، صبح روز عملیات پشت خاکریز انتخاب می‌شدند حتی ممکن بود فرد را نشناسیم اما او را برای مدیریت انتخاب می‌کردیم. 

رییس مجلس شورای بیان کرد: در جبهه فرهنگ بیا و برو متفاوت از جهان بود. صبح عملیات که هوا گرگ و میش بود همه بچه های رزمنده فرمانده لشکر و تک بر همه انجا بودند بدون شک شهید سلیمانی هم همانجا شناخته شد. 

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر